GANZENDONCKSE CARNAVALSOPTOCHT

De inschrijving is gesloten. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de optocht.

 

Doe je mee?

Op zondag 11 februari a.s. nemen Luuk X en het goed Gekleed Gevolg positie in op het zgn. ‘bovenkampanjedek’ van het Teugeldersschip en zullen zij de Ganzendonckse Carnavalsstoet aanvoeren onder het motto: ‘Wij zen nog lââng nie uitgetèld’. 

De route loopt als vanouds vanaf de Donk alwaar het startschot om 14.30 uur wordt gegeven, naar Beek. Dit wil je natuurlijk niet missen. Dus stel je startnummer veilig en meld je aan! Dit kan tot uiterlijk woensdag 6 februari a.s. Deelname is alleen mogelijk voor inwoners van Laarbeek.

Na de finish viert heel Ganzendonck groots feest in de Luukse Tent. De toegang is gratis. Zodra alle juryrapporten zijn opgeteld, begint de Jeugd prijsuitreiking. Hierna kun je als optochtdeelnemer voor maar 7,50 Euro Luuks aanschuiven aan de overheerlijke stamppot met worst en jus van Des Lekker! Kaartjes hiervoor zijn tot en met 4 februari verkrijgbaar in de Luukse Tent ticketshop. Om 20.00 uur begint het vervolg van de prijsuitreiking. Kortom: meemaken erbij zijn!


Oh ja, en vergeet niet om vriend te worden van de Ganzendonckse optocht op Facebook om het laatste optocht nieuws te volgen.