Club van 100

Meer dan 33 jaar club van 100 met elkaar, voor elkaar

‘Met elkaar, voor elkaar.’ Het blijkt in de huidige maatschappij steeds gebruikelijker te worden om op deze manier samen te leven. En daar zijn we heel blij mee! Want de Club van 100 van de Teugelders van Ganzendonck bestaat al meer dan 33 jaar dankzij de giften van haar leden.

Ouderen, mensen met een beperking, de jeugd, zieken en zij die een moeilijke tijd achter de rug hebben, krijgen vanuit de Club van 100 extra aandacht. Financiële ondersteuning is er onder andere voor het Kindercarnaval, de Carnavalsavond in De Regt, de Seniorenmiddag in ‘t Anker, de KansPlus Carnavalsmiddag, de Ganzendonckse zieken en anderen die ‘t OPkikkertje wel kunnen gebruiken. Kijkt u maar eens op de website naar de foto’s van deze activiteiten. U ziet alleen maar blije gezichten en daar doen we het voor!

Om dit te kunnen blijven doen, is het nodig dat de Club van 100 genoeg leden heeft. Het zou heel fijn zijn wanneer u ook lid wordt van de Club van 100. Voor 55 Euro per jaar helpt u mee om de Ganzendonckse mensen gelukkig te maken. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Meld u dan aan via het contactformulier.

Aanmeldformulier Club van 100

Interesse?
Neem contact met ons op!

Contact