Wie zwaait komend seizoen de scepter over Ganzendonck?

De één weet het al zeker, de ander heeft nog geen enkel idee. Wat we wel zeker weten: het houdt de gemoederen flink bezig! De lijst namen in de prinsenpoll is flink toegenomen.

Nadat afgelopen weken de eerste zes aanwijzingen gepubliceerd zijn, volgen nu weer drie aanwijzingen over de nieuwe hoogheid Prins Luuk XLIX van de Teugelders van Ganzendonck. Ken jij de toekomstig prins persoonlijk? Wordt het dit jaar dan toch een prinses? Wie zal het zeggen! Op 20 november a.s. weten we het zeker, want dan wordt de nieuwe Prins(es) gepresenteerd bij Café-Zaal de Tapperij in Beek en Donk.

De nieuwe aanwijzingen:

7. Dweilen is hem niet vreemd

8. Het is ginne ouwe

9. De 49e leidt mensen graag om de tuin. 

Eerder werden al de volgende aanwijzingen bekendgemaakt: 1. Een echt familiemens

2. Is vaak bij de buren te vinden 3. Het is een agrariër in hart en nieren 4. Muziek is op het lijf geschreven 5. Is zelf van het mixen 6. Zij houdt wel van een fluitje.

Na deze hoeveelheid aanwijzingen zou het voor sommigen toch aardig duidelijk kunnen zijn. Denk jij al te weten wie er dit jaar de scepter over Ganzendonck gaat zwaaien? Laat het dan weten via de officiële prinsenpoll op de website www.teugelders.nl.