Wie is toch die nieuwe Luuk de 50e?

Ook dit jaar willen we vooral de pret niet drukken. Een shortlist van namen gonst nu al door Ganzendonck. Wie wordt dan toch de nieuwe Prins(es) Luuk de 50e van Ganzendonck?

Het kan, zoals wel vaker de laatste jaren, alle kanten op gaan. Aan jullie de opdracht om te gaan raden wie de scepter over Ganzendonck zal gaan zwaaien. Hiertoe zullen we tot aan de bekendmaking op zaterdag 25 november een elftal aanwijzingen presenteren.

De aanwijzingen brengen je langzaam, maar (niet) zeker op het goede spoor, tot een ‘verdenking’ van wie Prins(es) Luuk de 50e is. Naast de aanwijzingen worden door bekende Ganzendonckers via de bekende social media kanalen, ook video’s met aanwijzingen verspreid. Hilarisch zijn ze zeker en het hele pakket aanwijzingen zal geleidelijk tot een gecalculeerde keuzestress leiden wanneer je gaat stemmen in onze welbekende Prinsenpoll. Blijf ons volgen!

Spannend gaat het zeker worden, daarom vooruit met die Bok of Geit en hieronder de eerste drie van de totaal elf aanwijzingen:

  1. Deze persoon is een grensgeval.
  2. Hij let graag op de kleintjes.
  3. Hij wordt Abraham, maar ziet nog geen Abraham.

De Prinscommissie van de Teugelders van Ganzendonck wenst je alvast veel keuzestress toe.
Verder wijzen wij je erop dat het stemmen in de Prinsenpoll op de website geen enkele relatie heeft met het stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen binnenkort.