Teugelders maken spektakel van prijsuitreiking optocht

Op zondag 19 februari a.s. gaat eindelijk de Ganzendonckse optocht weer van start en nemen Prins Luuk XLIX en zijn Prinses positie in op het zogenaamde ‘bovenkampanjedek’ van het Teugeldersschip, en zullen zij de Ganzendonckse stoet aanvoeren. Na de finish, wacht de deelnemers een warm onthaal in de vertrouwde locatie Muziekcentrum ‘t Anker waar het feest losbarst! Iedereen is welkom en de entree is gratis. Dus breng gerust je buren, vrienden en familie mee.

Na de prijsuitreiking voor de kids die om 16:30 uur begint, zorgen de Teugelders van Ganzendonck in samenwerking met het Javaans Eetcafe voor een heerlijk Luuks diner. Voor het vriendelijke bedrag van 7,50 Euro zijn – zolang de voorraad strekt – kaarten te koop bij het Javaans Eetcafé, Café Zaal van de Burgt en Café Thuis. De kaarten zijn ook te koop tijdens de Sauwelavond. Zij geven recht op een heerlijke en voedzame maaltijd waarbij voldoende energie voor een avond vol polonaise gegarandeerd is.

Om 20:00 uur begint de prijsuitreiking voor de volwassenen welke onder de onnavolgbare leiding staat van het Amsterdamse duo Sjon en Sjakkelien die bekend zijn van de kneiters ‘Mag ik even in je aura staan’ en ‘Wat is de één zonder de ander en de ander zonder de één’.

Als de prijzen zijn verdeeld en het eten is gezakt, dan kunnen de voetjes van de vloer en feest heel Ganzendonck.