Dave van de Burgt zwaait opnieuw de scepter over Ganzendonck!

Dat de trappen van ’t Oude Raadhuis multifunctioneel zijn, is afgelopen zaterdag 19 november gebleken. De Prinsencommissie heeft, met dank aan de fijne samenwerking, deze trappen omgedoopt tot het hoofdpodium van een grandioze Prinsbekendmaking.

Het Boerenpaar heeft de afgelopen maanden laten blijken dat zij nog steeds dolverliefd zijn. Ze hebben ’t skônste sprookje van ‘t jaor meegemaakt en stappen in 2023 dan eindelijk in het huwelijksbootje. Boer Janus en Boerin Diel arriveerden op een échte John Deere op het Heuvelplein. Na een spectaculaire vuurwerkshow vertelden zij de Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes nogmaals dat ze nog steeds genieten van hun verloving. Het Boerenpaar heeft aangekondigd om op 21 januari met heel Ganzendonck hun vrijgezellenfeest te vieren. Iedereen is uitgenodigd! Tijdens Carnaval 2023 zullen zij dan eindelijk in de onecht verbonden worden. Ze hebben beloofd dat het een feest wordt zoals we nog nooit hebben meegemaakt. Meer informatie volgt…

Nadat Dave van de Burgt in november 2021 in de Dorpstuin bekend werd gemaakt als Prins Luuk XLIX liep alles anders dan verwacht. ’T skônste sprookje van ’t jaor werd uitbundig, maar binnen de passende maatregelen, gevierd in Ganzendonck.

De afgelopen weken heeft de Prinsencommissie nieuwe aanwijzingen voor de Prins van het komende seizoen gedeeld. Het gonsde van de geruchten. Wie wordt Prins Luuk L? Zaterdagavond 19 november mocht dan eindelijk het verlossende woord eruit. De aanwijzingen blijken te leiden naar een oude bekende. Tijdens een spetterende licht- en geluidsshow kwam Dave van de Burgt tevoorschijn. Prins Luuk XLIX is, nadat zijn taken eerder dit jaar bevroren werden, ontdooid en zwaait opnieuw de scepter over Ganzendonck!

Samen met Prinses Chantal, Adjudant Mark en Adjudante Hanneke doet Prins Luuk XLIX ‘Di jaor un tandje d’r bij!