Optocht zonder stress. Nostalgie of werkelijkheid?

Lang, heel lang geleden, was het leven van de echte Carnavalsvierder nog eenvoudig en onbevangen. Op zaterdag dook je het feest in, ontmoette je je vrienden op straat of in de kroeg, en maakte je samen woeste plannen over hoe je de volgende dag furore zou gaan maken tijdens de Carnavalsoptocht.

De barre tijden van tegenwoordig zullen zoals het zich laat aanzien, eenzelfde eenvoud verlangen. Lange termijn strategieën voor een originele act gaan het best maar overboord. We zullen ons ertoe moeten voegen en flexibel moeten meebewegen met de mogelijkheden.

Maar als het aan ons ligt, trekt er op Carnavalszondag een lange, sprookjesachtige karavaan door de straten van Ganzendonck, met onze Prins Luuk, zijn Prinsesje en heel z’n Goed Gekleed Gevolg voorop. De vergunning voor de Ganzendonckse Carnavalsoptocht 2022 is alvast in de pocket. Dus de intenties zijn er, garanties niet.

Wil jij aan optochtminnend Ganzendonck laten zien wat je aan last-minute creativiteit in huis hebt? Verzamel dan je 7 dwergen en stel je startnummer voor deelname alvast veilig door je op te geven via de website van de Teugelders.

Houd je tijdens het bedenken en uitvoeren van je plannen aan de op dat moment geldende maatregelen.

IJs en weder dienende vindt de Ganzendonckse Carnavalsoptocht plaats op zondag 27 februari a.s. en start om 14:00 uur vanaf het Piet van Thielplein richting het Heuvelplein. Het motto van dit jaar is: ‘T skônste sprookje van ‘t jaor!’

Aanmelden Ganzendonckse optocht