Jeugdcarnaval Teugelders van Ganzendonck

Het is bijna Carnaval en hoe kan het ook anders, ook de Ganzendonckse jeugd gaat Carnavallen! Prins Luukske XXXVII, Jeugdprinses Roos, Hofdame Jolijn en hun Gevolg kunnen niet wachten tot het feest gaat losbarsten. Op het Heuvelplein in Ganzendonck komt er speciaal voor hen ‘t Mooi Luuks Tentje waar ze elke Carnavalsavond welkom zijn van 19:00 tot 22:00 uur.

Elke dag is het feest met een bepaald thema. Op zaterdag is het thema “Hollywood”, zondag “na de optocht bal” (tent open na de Ganzendonckse Carnavalsoptocht). Op maandag is het thema “Glow in the dark” en op dinsdag “afscheidsbal”.

Je kan elke dag een Braskaart kopen voor €5,00.
En de entree is gratis!

Maar… er is meer!
Op zondag 4 februari om 14:00 uur vieren we Carnaval Familial, Carnaval voor de hele familie met grandioze optredens van lokaal talent. Wil jij ook optreden? Mail dan naar info@teugelders.nl en geef je op. Vrijdag 9 februari vanaf 13:00 uur is het Scholenbal voor alle basisschoolleerlingen en op maandag 12 februari om 13:00 uur zullen de Hippe Gasten hun opwachting maken tijdens het Groots KinderCarnavalsbal. Gaan we jou zien in de Luukse tent op het Heuvelplein?!

Kom gezellig allemaal mee feesten.
De jeugdige Hoogheden en hun gevolg hopen vele kinderen te zien in hun feesttent.