Informatieavond voor sponsoren en ondernemers Teugelders uitgesteld !

De sponsorcommissie van Carnavalsstichting Teugelders van Ganzendonck was druk bezig met het organiseren van hun informatieavond voor sponsoren en ondernemers in Ganzendonck. “De uitnodigingen voor deze avond zijnafgelopen week al grotendeels verstuurd, maar nu zijn we ingehaald door deafgekondigde maatregelen, zegt Maarten Maas, van de sponsorcommissie.

Het was/is de bedoeling om iets terug te doen voor sponsoren en ondernemers, vervolgt Maarten Maas. Vorig jaar hebben we, ondanks de afgelasting van het Carnavalsfeest, gemerkt dat veel ondernemers ons een warm hart toe dragen en dat hebben ze ook echt laten zien. Vrijwel alle sponsoren plaatsten toch een advertentie in ons Carnavalsblad Den Teugelder. Dat heeft ons echt geraakt en we waren trots en blij dat de verreweg de meesten van hen ons toch trouw bleven en het carnavalsfeest dus ook belangrijk vinden. We willen daarom wat terug doen in de vorm van een informatieavond, waarbij genodigde sprekers komen vertellen over ondernemen en social media. Daar steken de ondernemers misschien wat van op en tegelijkertijd kunnen ze elkaar ontmoeten en netwerken. Na de pauze staat een ludiek cabaret optreden gepland en natuurlijk hoort er een hapje en een drankje bij.

Maar door de nu afgekondigde (corona)maatregelen kan deze avond, die gepland stond voor 02 december bij Café Zaal van de Burgt, helaas vooralsnog niet doorgaan.

De sponsorcommissie blijft er verder vertrouwen in hebben dat er, in de nabije toekomst, wellicht nog iets georganiseerd kan worden. “We gaan er vanuit dat we die kans nog zeker wel zullen krijgen”, vervolgt Maarten Maas. Tenslotte valt de Carnaval dit seizoen redelijk laat, het laatste weekend van februari, en dat is nog een eindje weg. Laten we hopen dat er tegen die tijd weer van alles mag en kan.