Heb jij al kaarten voor de enige echte Ganzendonckse Sauwelavond?

Op zaterdag 4 februari ontvangen we topkletsers en het allerleukste amusement in Muziekcentrum ’t Anker in Ganzendonck.

De zaal gaat open om 18:30 uur en het programma start om 20:00 uur. Zorg dat je op tijd bent voor de beste plaats in de zaal.

Klets en amusement
De Teugelders van Ganzendonck zorgen voor een gezellige avond met een programma boordevol hilariteit. Tonprater Berry Knapen weet altijd de boel op zijn kop te zetten en vindt het heerlijk om met het publiek te ‘kloten’. Hij is niet uit de ton te slaan en zal ons ook dit jaar weer verrassen met absurde humor. Ook Dirk Kouwenberg is van de partij. Met zijn titels Opperkletsmajoor en Zuid-Nederlands Kampioen Tonpraten zorgt hij voor een vernieuwend en origineel typetje. Freddy van den Elzen staat al 22 jaar in de ton en zorgt gegarandeerd voor pijn in je kaken van het lachen. Zorg ervoor dat je voorbereid bent, want inspelen op het publiek maakt zijn avond compleet. Met Rien Bekkers is het programma aan tonpraters gevuld. Met zijn vlotte vertelkunst rijgt hij de grappen en klinkklare klets aan elkaar. 

Amusement mag uiteraard niet ontbreken! De Skoepies, Makkus en Rool, zijn koldercabaretiers in hart en nieren. Voor als je gewoon wil lachen over hilarische situaties en mee wil zingen met uitnodigende en bekende melodieën. Stenzel & Kivits nemen dit jaar geen vleugel, maar een elektrische piano mee. Wat dat gaat brengen?
De Ganzendonckse Dansmariekes ontbreken natuurlijk niet! Zij zijn er klaar voor om hun nieuwste dans te laten zien.

Zorg dat je erbij bent!
Bestel je kaarten via Teugelders.nl/Sauwel. Mocht je hier vragen over hebben, stuur dan een e-mail naar info@teugelders.nl of bel naar 06-22258167.