Groots Carnavalsfeest in de Luukse Tent op Heuvelplein

Het Heuvelplein zal dit jaar het epicentrum zijn van een ongekend Carnavalsfeest. Met het initiatief van de Luukse Tent krijgt Ganzendonck er een feestlocatie voor alle leeftijden bij. Het programma voor de tent staat inmiddels in de steigers. Het feest barst al los in het weekend voor Carnaval en eindigt pas op Carnavalsdinsdag met de spectaculaire Prinsontmanteling.

Het volledige programma wordt op de 11e van de 11e bekendgemaakt. Maar de Carnavalsvrijdag is al ingevuld met het hardstyle Carnavalsspektakel House of Carnaval, met grote namen als Mental Theo en DJ Zany.

Ook op de andere dagen is er een mix van Carnavaleske optredens en bekende artiesten. Onder de eerste namen zijn de betoverende Imca Marina, Lanterfantje (je weet wel van de kraker ‘Ladderzat’), Partyfriex (van ‘Ik moet zuipen’), Zanger Chicco en de opzwepende klanken van Sweaty Disco. En dat is nog maar het begin!

Het grootste deel van het Carnavalsprogramma is gratis en voor iedereen toegankelijk. Voor slechts een aantal evenementen is een ticket nodig.

Voorverkoop Informatie:

Voor degenen die hebben bijgedragen aan de crowdfunding voor De Luukse Tent, is er goed nieuws! Als blijk van waardering krijgen zij als eerste de kans om kaarten te kopen voor de feestelijke vrijdagavond en zaterdagavond (9 en 10 februari)

met Carnaval. Bovendien betalen zij voor een kaartje een gereduceerd tarief van slechts € 7,50 in plaats van € 11,-.

Voor de slimmeriken: doe dus alsnog een bijdrage op de crowdfundingspagina en ben zeker van je kaartje en profiteer van deze korting. Voor een donatie ga naar https://gofund.me/50272306

Hoe Kaarten Kopen:

De crowdfunders ontvangen binnenkort een email van ons, waarin de gelegenheid tot pre-orderen wordt geboden. Zij zijn hoe dan ook verzekerd van een kaartje.

Vanaf 11 november start de officiële kaartverkoop voor iedereen. Kaarten komen beschikbaar via een speciaal daarvoor ingerichte website.

Carnaval 2024 staat voor de deur en jij wilt daarbij zijn! Dus mis deze unieke gelegenheid niet en maak deel uit van het meest spraakmakende Carnavalsfeest dat Ganzendonck ooit heeft gezien.