Gezellige seniorenmiddag!

De Club van  100 van de St. Teugelders van Ganzendonck organiseerde weer een middag voor de senioren met klets, muziek en amusement. Zij doen dit in succesvolle samenwerking met de KBO, dit jaar in De Luukse Tent op het Heuvelplein.

Natuurlijk waren Prins Luuk 50ste, Prinses Lian, de Adjudanten en het Gekleed Gevolg, als speciale gasten aanwezig. De presentatie was in handen van Hanneke van Oss, bijgestaan door serveerster Carolijn Bouw, die samen voor de nodige hilariteit zorgden.

Na  muzikale intro van de Foute Vinyl werd de spits afgebeten door de Dansmariekes met hun gardedans en later in de middag stonden ze op het podium met hun showdans. Ganzendonck kent veel lokaal talent, te beginnen met Michiel Hanegraaf, alias Toon Ladder, die zijn debuut in de ton maakte als  ‘de Muzikant’. Hij vertelde dat hij uit een zeer muzikale familie kwam en zij maakten van alles mee tijdens hun optredens. Ook bekenden uit Beek en Donk nam hij hierbij op de korrel. Daarna traden Richard en Mathijs van Deursen op alias de Kipkachelfantjes, zij kregen de zaal mee met hun Hollandse meezingers. Hierna was het de beurt aan Kendonsnog; na een jaar van intensief trainen, showden ze voor het eerst kun geweldige dansprestaties. Deze elf dames, die allen eerder Dansmarieke zijn geweest, lieten zien dat ze dit nog zeker niet verleerd zijn!

Na de pauze trad Rob Scheepers in de ton. Deze kletser uit Helmond maakte als Joop van de Kringloop van alles mee in zijn winkel met tweedehands spullen en zaken, hij wist het publiek hier goed bij te betrekken.

Als afsluiter betrad trio Hu’hum het podium, zij brachten bekende operanummers op zeer Carnavaleske wijze. Prachtige stemmen en de komische noot zorgden ervoor dat ze van het publiek een staande ovatie kregen voor hun optreden. Een mooi einde van een gezellige middag!

Als laatste een woord van dank aan de Club van 100, de KBO, de artiesten, de Foute Vinyl, de horeca en alle vrijwilligers die deze middag tot een succes hebben gemaakt!