Gezellige Seniorenmiddag in Muziekcentrum ‘t Anker

De Club van 100 van de St. Teugelders van Ganzendonck organiseerde weer een gezellige middag voor de senioren met klets, muziek en amusement. Na 2 jaar afwezigheid is deze samenwerking met de KBO weer opgepakt en niet voor niets, het Anker zat mooi vol.

Natuurlijk waren Prins Luuk XLIX, de Adjudanten, het Boerenpaar Janus en Diel en het Gekleed Gevolg als speciale gasten aanwezig.

Na de muzikale intro van de Ekkermuzikanten werd de spits afgebeten door de Dansmariekes met hun gardedans en later in de middag stonden ze op het podium met hun showdans. Er volgden optredens van troubadour Gerard van Kol. Hij vermaakte het publiek met Brabantse praat en liedjes in Brabants dialect over alledaagse zaken, de zaal luisterde aandachtig. Dit afgewisseld met een spectaculair optreden van Luv Nation, talent uit de eigen gelederen van de Teugelder.

Un bietje Brabants bracht gezellige muziek ten gehore, een uitgebreid repertoire van Nederlandse liedjes van weleer tot gezellige meezingers van alle tijden. Het publiek genoot zichtbaar en de polonaise werd ingezet.

Als afsluiter betrad Rob van Elst de ton als Dick de straatveger. In deze hoedanigheid maakte hij van alles mee onder werktijd, waarover hij smakelijk kon vertellen. Een mooi einde van een gezellige middag!

Als laatste een woord van dank aan de Club van 100, de KBO, de artiesten, de Ekkermuzikanten, de horeca en alle vrijwilligers die deze middag tot een succes hebben gemaakt!