Ganzendonckse Seniorenmiddag zaterdag 3 februari 2024

Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes, op zaterdag 3 februari vindt weer de grandioze Ganzendonckse Seniorenmiddag plaats in het Carnavals walhalla de “Luukse Tent” op het Heuvelplein.

Kosten noch moeite zijn er gespaard om er een geweldige middag van te maken. Was het in 2023 vooral de muziek en zang die de boventoon voerde, dit jaar zal er naast muziek ook de nodige humor aanwezig zijn.

De middag wordt geopend door een kletser van eigen bodem: Michiel Hanegraaf zal als “De Muzikant” zijn Ganzendonckse debuut maken en de lachspieren gaan aanspreken. Na Michiel zullen Richard en Mathijs van Deursen (vader en zoon) als de Kipkachelfantjes diverse meezingers ten gehore brengen. Als de Kipkachelfantjes verdwenen zijn achter de coulissen vindt er een wereldprimeur plaats en zal “KENDONSNOG” optreden. Deze ………………nee we vertellen niet meer.

Na de pauze brengen de Ganzendonckse dansmariekes hun Showdans ten tonele, waarna Rob Scheepers de ton zal bestijgen en de tent op zijn grondvesten zal doen schudden van het lachen. De middag wordt afgesloten door het legendarisch komische trio Hu’hum. De tenoren Joost Manders en Stan Lambregts geven, onder virtuoze begeleiding van Rosemarie Seuntiëns, een geheel nieuwe dimensie aan het fenomeen slapstick. Het beter bekende operarepertoire op een net even wat andere manier gebracht dan gebruikelijk.

De presentatie ligt in handen van de altijd charmante Hanneke van Oss en zij wordt te pas en te onpas geassisteerd, in de weg gelopen, afgeleid door het komisch duo De Souvenirs.

De muzikale begeleiding is in handen van de hilarische Foute Vinylshow.

Al met al een prachtige middag die in samenwerking met de Seniorenvereniging Beek en Donk en de Club van 100 wordt georganiseerd. De entree bedraagt € 10,00 per persoon.

De kaartjes zijn vanaf nu te koop bij Bloemsierkunst Fons op het Heuvelplein en bij van den Heuvel Boek en Kantoor op het Piet van Thielplein.

Men vriendelijke groet,

Bestuur Club van 100