Ganzendonckse Sauwelavond in De Luukse Tent!

In het zeer uitgebreide programma van De Luukse Tent op het Heuvelplein mag natuurlijk de traditionele Ganzendonckse Sauwelavond van de Teugelders niet ontbreken. Deze vindt plaats op 3 februari 2024 en start om 20.00 uur. De tent zal om 19.00 uur opengaan.

Voor deze Sauwelavond hebben we weer fantastische artiesten kunnen strikken. Zo zullen finalist Brabants Kampioenschap Tonpraoten 2024 Erik Mulder, de eerste Amsterdamse tonprater Riza Tisserand, winnaar van De Vergulde Lampekap 2023 Joep de Wildt, en veelvoudig Kampioen Tonpraten en oude bekende Dirk Kouwenberg ons van (on)zinnige klets voorzien. Verder zetten de Ganzendonckse Dansmariekes en KENDONSNOG hun beste beentje voor en zorgen Kuub, Hu’hum en Udo Alpfenkreuzer voor muzikaal amusement. Nummerke 3 zal het geheel met hun onweerstaanbare muziek omlijsten.

Voor het volk óp het podium is dus gezorgd, nu nog zoveel mogelijk publiek in de tent! De tickets kosten slechts €17,50. Vol is vol, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan en regel je ticket op Teugelders.nl/Sauwel.

Stuit je op problemen bij de aanschaf van tickets, mail dan naar info@teugelders.nl of bel naar 06 22258167.