Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes,

net als andere jaren is de Club van 100 weer actief met het organiseren van diverse activiteiten,

één daarvan is het jaarlijkse Opkikkertje.

Mensen die ziek zijn of een moeilijk jaar achter de rug hebben, worden in de Carnavalsperiode niet vergeten. De Club van 100 van de Teugelders van Ganzendonck zorgt ervoor dat die mensen een bezoekje krijgen van Prins Luuk 50ste op donderdag 8 februari 2024.

Ken jij iemand die ziek is of die een moeilijk jaar achter de rug heeft en een Opkikkertje goed kan gebruiken? Meld dit dan via de website van de Teugelders www.teugelders.nl/t-opkikkertje.

Op zondag 4 februari organiseert de Club van 100 dit jaar voor het eerst een Luukse Brunch in de Tent op het Heuvelplein. Deze Brunch is bedoelt voor leden van de Club van 100, maar ook niet-leden zijn welkom. Met deze Brunch wil de Club van 100 hun leden bedanken voor hun jaren trouwe steun en donatie. Voor slechts € 12,50 kunnen leden vanaf 11.11 uur deelnemen aan de Luukse Brunch. Niet-leden kunnen voor € 27,50  deelnemen en zijn dan gelijk lid van de Club van 100.

Aanmelden voor de Brunch kan via clubvanhonderd@teugelders.nl o.v.v. Brunch de Luuks, graag aangeven met hoeveel personen men komt.

De Brunch bestaat uit:

Luukse Groente- en/of Luukse Goulashsoep

Luukse broodje(s) Hotdog en/of Luukse broodje(s) Procureur

Worstebroodje(s) Brabants Luuks

Na de Brunch start om 13:30 uur Carnaval Familial. Tijdens dit nieuwe evenement zal de Club van 100 een dienstenveiling organiseren om de doelen van de Club van 100 beter te kunnen ondersteunen.

Tijdens de dienstenveiling zullen 11 kavels onder de veilinghamer komen. Heb je interesse, kom, steun de Club van 100 en bied mee!