Dankwoord Prins Luuk XLIX

Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes,
Wat was het een eer, wij, mijn Prinses, adjudanten en ik hebben geweldig genoten van alles.

Wat is er toch veel gebeurd de laatste twee jaar. Vanaf een geweldig ludieke bekendmaking, wat eigenlijk niet kon, maar toch gebeurde. In het Coranajaar de 5G-Quiz, met als afsluiting het geweldige lied.
De geheime vergaderingen met de commissies, zowel de boerencommissie als prinsencommissie.
Die vaak uitliepen tot in de late uurtjes.
Ook de ontmoetingen met de Prinsen in de naastgelegen dorpen zijn avonden om nooit meer te vergeten. En toen moesten we nog beginnen…

Toen begon het jaar echt, Carnaval!
Wat geweldig gaaf was, waren de bekendmakingen, Prinsenrecepties en ook niet te vergeten de ziekenbezoeken.
Je wordt dan even weer met beiden benen op de grond gezet, maar we lieten gelukkig overal een glimlach achter.

We hebben super gelachen op de Seniorenmiddag en Ganzendonckse Sauwelavond, zeker door het ritmisch geklap van Richard. Een ander hoogtepunt was de Carnavalsavond in de Regt.
De Prins en Prinses waren geweldig, heel mooi om te zien hoe zij aan het genieten waren.

Natuurlijk hebben we dan ook nog onze boeren. Het geweldige paar met de beveiliging.
We hebben een paar plafondtegels minder, maar wat was het een skôn feest.
Ook op Carnavalsmaandag met de (T)huiswarmingsparty zetten ze de toon weer om te laten zien hoe Carnaval gevierd moet worden.

Andere hoogtepunten waren natuurlijk ook de bezoeken aan stichting ORO, de Kansplusmiddag en de basisscholen in Ganzendonck.
 

Maar na twee jaar stopt hier dan helaas toch echt!
Dan heb je de eer om mensen te gaan bedanken die je Carnaval hebben gemaakt tot een top tijd.

Allereerst onze oogappeltjes, dikke super bedankt. Wij hebben van jullie genoten elk optreden weer.
En uiteraard ook een dikke pluim voor de leidsters.

Bestuur, dank jullie wel. Sorry voor de overlast die ik jullie af en toe heb bezorgd, weet dat het uit een goed hart komt. Heel veel succes met mijn adjudant volgend jaar, houd hem in toom! En hou het goed werk wat jullie doen vooral vol.

Alle commissies alleen maar lof. Wat wordt er hard gewerkt achter de schermen door jullie om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Een bijzondere buiging voor de Jeugdcommissie. Jullie verzetten ongelofelijk veel werk en met zoveel liefde en tomeloze inzet, dat is werkelijk geweldig. Dank je wel hiervoor! Nogmaals een diepe buiging van respect van mij voor jullie.

De leden van de raad, de vaandrigs en de minister van protocol. Jullie zijn ongelofelijke helden. Wat was het altijd een feest. En wat waren, zijn en blijven jullie belangrijk voor ons. Als we het even niet wisten of we vergaten iets of we hadden het even zwaar, dan stonden jullie altijd klaar. Daarvoor een super dank je wel.

Mijn lieve moeder voor het niet breken van mijn benen en tomeloze inzet en geduld met mij. En natuurlijk mijn broertje Ard voor alle hulp

Helden van Café van de Burgt en vrienden die alles mee hebben geregeld, zonder jullie had dit nooit kunnen gebeuren. Hard gewerkt en vele uren gemaakt, maar ook veel gelachen. Wij zijn super trots op jullie. Dank jullie wel voor de mooie carnaval.

Mijn adjudanten. GVD wat zijn jullie fijne lieve mensen met een groot Carnavalshart. Om mij bij te houden heb je dus wel wat werk. Maar het is jullie gelukt op alle manieren. We hebben veel gelachen en ik ben nog meer van jullie gaan houden. Ik geloof niet dat ik nog kan goed maken wat jullie voor ons hebben gedaan. Dank je wel, dank je wel, dank je wel voor de ontzettende mooie Carnaval, de herinnering en vriendschappen die we samen hebben gemaakt. Ik hou van jullie. Wel iets meer van Hanneke, maar dat doe jij waarschijnlijk ook Mark. Natuurlijk ook Franke en Koen super bedankt voor alle hulp en liefde.

Mijn lieftallige Prinses en steun en toeverlaat. Dank je wel lieve schat dat ik Prins Luuk mocht zijn. Je hebt voor mij een droom laten uitkomen. En je hebt alles gedaan om het te laten uitkomen. Lieve schat, ik hou van je en dank je wel voor alles.

Voor heel Ganzendonck, nogmaals dank je wel. Jullie zijn allemaal fantastisch. Ik heb voor altijd mijn hart verloren aan de Teugelders en ik hoop dat er na mij nog vele volgen.

Alaaf alaaf alaaf!

Prins Luuk XLIX
Dave van de Burgt