Fieldlab onderzoek Optochtcommissie pakt goed uit

Van onze Racende reporter en Jantje van Leyden – Het Teugelders’ Bestuur experimenteert reeds een aantal seizoenen met nieuwe initiatieven. Ook de Optochtcommissie richt zich volop op innovatie en vernieuwing.

De commissie pakte de Corona periode aan om nieuw talent te werven en klaar te stomen voor betere tijden. Na maanden van voorbereiding, inlezen, onderzoek naar digitaal publieksprijs stemmen en praktijk voor podiumpresentatie, werd het nieuwe talent van de commissie René Derksen, zaterdagmiddag de finale toets der bekwaamheid afgenomen welke hij met vlag, wimpel, en Luukse goedkeuring, doorstond.

Het slagen van het praktijkonderdeel van dit introductieprogramma was geen vanzelfsprekendheid geweest zonder de niet aflatende inzet van het befaamde en Carnavaleske tweetal, Duo Dubieus. Hoewel 2021 voor de optocht een ingewikkeld jaar was, heeft dit duo zich van zijn meest volhardende kant laten zien en zelfs tijdens Corona deelgenomen aan de Ganzendonckse optocht. Hun tocht zorgde voor voldoende studiemateriaal om een volledig introductieprogramma te kunnen afwikkelen voor de stagiair.

De Ganzendonckse Optochtcommissie feliciteert Duo Dubieus met het succes behaald in de optocht tijdens het seizoen 2020-2021 en feliciteert René met de succesvolle afronding van zijn introductieperiode. De Optochtcommissie prijst zich gelukkig met de nieuwe aanwinst en zulke standvastige en trouwe deelnemers. Met opgedane kennis en ervaring gaan zij aan de slag voor een onvergetelijke optocht in 2023, hoopt de commissie dat iedereen dan meedoet.