Er was eens….er is!

Een Sprookje wordt werkelijkheid! Carnaval 2022 gaat door! Wat een goed nieuws en wat een feest!
De Teugelders van Ganzendonck gaan dit uiteraard vieren. Samen met Prins Luuk XLIX, Prinses Chantal, Adjudante Hanneke, Adjudant Mark, het Boerenpaar en natuurlijk het Gekleed Gevolg zullen zij vijf dagen door Ganzendonck trekken.


De horeca heeft in een razend tempo een geweldig programma in elkaar gezet. De Teugelders hebben op basis van dit programma hun eigen routeboekje gemaakt. Een kleine greep uit het programma; op vrijdagavond een dolle boel in ’t Anker bij ‘Op d’n tocht & U’, op zaterdag traditiegetrouw de Prins ophalen en dan in een grote stoet naar de muziektuin om het Teugeldersbeeldje te huldigen. Voor de zondag staat er een speciale tocht op het programma. Prins Luuk XLIX brengt samen met het hele Gevolg een speciaal bezoekje aan ‘Hoge Hees’, ‘De Regt’ en ‘De Bleek’. Maandagmiddag wordt het proosten bij café van de Burgt op de ‘Supertolle Slagermontag’ en de dinsdag zal in het teken staan van een ‘Swingende Boerentrektocht’ waarbij alle cafés worden bezocht.

Elke avond wordt een bezoek gebracht aan de jeugd die hun eigen Carnavalsfeest viert in de feesttent achter café Thuis. Nadien bezoeken de Teugelders elke avond een andere horecagelegenheid in Ganzendonck. Op zaterdag is dat café van de Burgt, ’s zondags café De Tapperij, op maandag Eetcafé De Javaan en op dinsdag sluiten ze Carnaval 2022 af bij café De Tapperij. Dus heb je zin om met de Teugelders de polonaise te lopen, houd de socials in de gaten, dan weet je precies waar je moet zijn.


Houd naast dit alles je brievenbus in de gaten! Want op zaterdag zal namelijk door elke brievenbus, vers van de pers, Den Teugelder op de deurmat vallen! Alaaf!