D’n Opsteker voor de jeugdcommissie

Op Carnavalszaterdag verzamelde de Teugelders zich in ‘t Mooi Luukse tentje. Dit keer was dat niet alleen om een feestje te vieren. Nadat de Dansmariekes hun Gardedans hebben laten zien, was het tijd voor een plechtig moment.

Romy nam de microfoon en legde uit dat dit het moment was waarop een belangrijke onderscheiding uitgereikt zou worden door het Bestuur van de Teugelders van Ganzendonck. D’n Opsteker, zo’n beetje 1 van de belangrijkste onderscheidingen binnen de stichting. Een onderscheiding voor iemand, of in dit geval voor 3 personen, die heel veel voor de club betekent en betekend heeft. Mensen die zich belangeloos al jaren inzetten voor een mooiere stichting.

Dit jaar was deze eer voor Esther, Aron en Anjo. Al jarenlang zorgen zij voor onze jeugdleden, maar ook voor de jeugdavonden en middagen in de Jeugdtent. Wij zijn als Teugelders enorm blij met zulke actieve, enthousiaste en trouwe vrijwilligers! Zij hebben het Jeudgcarnaval gemaakt tot wat het nu is! Daar zetten wij onze pet voor af.

Op nog heel veel jaren, want wij zen nog lââng nie uitgetèld! 🎉