Dat was me een tandje d’r bij!

Spierpijn in de armpjes en beentjes van het hossen en springen. Twee jaar lang mochten wij de scepter zwaaien over Ganzendonck en wat was dat toch skôn! Samen met de Adjudanten, Jeugdprins Luukske XXXVI en zijn Prinses Lynn, het Boerenpaar en aanhang, Gekleed Gevolg en natuurlijk alle Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes hebben we ontzettend genoten en gefeest! Iedereen die een tandje d’r bij heeft gezet dit jaor, kei bedankt!

Een korte recap van wat we allemaal toch gedaan hebben de afgelopen vijf dagen… Van de aftrap met een bezoek aan de basisscholen naar het Carnavalsconcert. Opgehaald worden door Da’Kapelleke voor de officiële huldiging van het Teugeldersbeeldje, waarna met de stoet naar het Michaëlkerk voor de Carnavals vereniging. De Prinsengarde die elk jaar weer iets nieuws verzint. Dit jaar zongen ze ‘Niet kniezen, niet zeuren’. Zingiz zong zelf op Nothing Else Matters.

De eerste editie van Piep Boem Knor Kapellenfestival waar het dak eraf is geblazen. Een wonderschone optocht in Ganzendonck waar iedereen zijn/haar mooiste creaties heeft laten zien. Ludieke optredens bij van de Burgt in het thema van ‘n blauwe Griekse Mondig en natuurlijk onze Jeugd in het thema ‘Glow in the dark’ kunnen we niet vergeten. Het was maar goed dat er zoveel ‘Glow’ was. De Boer en Boerin die een receptie hadden waarna ze afsloten met een (T)huiswarmingsparty. Het stro is nog steeds terug te vinden. De laatste dag is natuurlijk altijd een emotionele dag, omdat we niet meer kunnen zwaaien over Ganzendonck. Desondanks, willen we nogmaals iedereen ontzettend bedanken. Dit was nog eens tandje d’r bij!