Dag 4: we tellen nog efkes dûr!

Carnavalsmaandag start vroeg in de middag bij Café-Zaal van de Burgt: unne smerrige skonne Mondig. Een goed gevuld programma met verschillende kapellen afgewisseld met ludieke optredens verzorgd door lokaal talent, waaronder artiest Lars van Bokhoven.

Tegelijkertijd was het in de Luukse Tent druk bij het Groots Kindercarnavalsbal, jong en oud hoste en danste rond. Het hoogtepunt van de middag was het optreden van de Hippe Gasten, de jeugd ging uit zijn dak!

In de avond was er voor de jeugd weer volop feest in het Mooi Luukse Tentje. De tent was sfeervol verlicht in het kader van “glow in the dark”. Prins Luukske XXXVII, Prinses Roos en Hofdame Jolijn gingen voorop in de polonaise, gevolgd door veel jeugd. Met wat lekkers erbij ging ook deze avond supersnel voorbij.

Ondertussen was de Luukse Tent ingericht voor het Doldwaasdiscofist met een echte discovloer, georganiseerd door de Mondagaovondcommissie. Die vloer heeft de hele avond vol gestaan met dansend publiek! Wat een geweldige sfeer op de muziek van Sweaty Disco en de Foute Vinylshow.

Dag 4, je was weer geweldig!