DAG 4:  WE HOSSEN NOG EVEN DOOR!

Carnavalsmaandag start vroeg in de middag bij Café Zaal van de Burgt: ’n blauwe Griekse Mondig. Een goed gevuld programma met verschillende kapellen zoals Nummerke 3, Da’Kapelleke en de Biks Bent, afgewisseld met ludieke optredens verzorgd door artiesten uit de gelederen van den Teugelder. Tekstschrijvers, zangers, dansers, kortom veel talent in Ganzendonck!

In de jeugdtent, naast Café Thuis, was het ook weer volop feest. De tent was sfeervol verlicht in het kader van “glow in the dark”. Prins Luukske XXXVI en Prinses Lynn gingen voorop in de polonaise, gevolgd door veel jeugd. Met wat lekkers erbij ging ook deze avond supersnel voorbij.

In de avond de (T)huiswarmingsparty van Boer Janus en Boerin Diel! Het Boerenpaar hield het eerste uur receptie. Na alle felicitaties en cadeaus (met veel stro) barstte het trouwfeest los, gas erop!

Tussendoor was er geweldige dienstenveiling. Het Boerenpaar en aanhang bood diensten aan, zoals grasmaaien door de Boerin, ramen wassen door de Boer en verzorgen van een gezellige middag/avond. Op deze ludieke diensten werd flink geboden, dank hiervoor! Het bestuur kwam ook nog met een mooi boekwerk voor het Boerenpaar. Janus en Diel kijken terug op een geweldig trouwfeest!