Club van 100 Brunch de Luuks en dienstenveiling

Zondagmorgen 4 februari waren de leden van de Club van 100 van de Teugelders van Ganzendonck al vroeg uit de veren om de Luukse Brunch voor te bereiden. Bij de brunch, die geserveerd werd in de Luukse tent, waren uiteraard Prins Luuk 50ste en zijn Adjudanten aanwezig. Deze activiteit was in feite voor iedereen, voor het werven van nieuwe leden, maar bovenal voor de leden van de Club van 100 voor hun trouwe bijdrage. Iedereen was vol lof over de heerlijke Luukse soepen en Luukse broodjes, complimenten aan de koks! Men liet het zich goed smaken.

Na de Brunch startte Carnaval Familial, een gezellige middag met lokaal talent op het podium. Jong en oud wist de tent te vinden voor de optredens van o.a. diverse jeugdgroepjes, de Dansmariekes, Kendonsnog, BH Titus enz.

Aan het eind van de middag stond de Dienstenveiling van de  Club van 100 op het programma.         

11 kavels gingen onder de veilinghamer, te weten:

1 Luuk 50ste: aangifte inkomstenbelasting
2 het bestuur  van de Teugelder: geheel verzorgde Carnavalszaterdag
3 Adjudant Jowie: 2 uur installatiewerk
4 van Goeden Huysen: interieuradvies
5 Harry v/d Heijden architect: bouwkundig advies
6 Adjudant Christian: rondleiding bij Bavaria mouterij en bier proeven in het hoofdkantoor
7 Dorpstuin: 4 personen minigolf en versnaperingen
8 Buitenzinning tuinontwerpen: tuinadvies
9 SDK Koudetechniek: 2 koelkasten gedurende een weekend
10 café-zaal van de Burgt: 50 carnavalsconsumptiemunten
11 Raad van Elf: plek op de Prinsenwagen gedurende de Carnavalsoptocht.

O.l.v. Mario Rovers en Hanneke van Oss werden de kavels stuk voor stuk geveild. De aanwezigen boden hoog op de rondleiding bij Bavaria en ook de consumptiebonnen gingen voor flink wat geld naar een nieuwe eigenaar. Een zeer succesvolle activiteit voor de Club van 100, zij zijn heel blij met het eindresultaat! Zij gaan het geld volledig inzetten voor hun doelgroepen: Carnaval voor de jeugd, senioren, mensen een beperking, zieken of mensen die een moeilijke tijd doormaken.

Heel veel dank aan de personen die een dienst beschikbaar hebben gesteld en natuurlijk aan de kopers van de diensten! Dankzij jullie is de veiling zeer geslaagd!