Carnavalsviering zaterdag 18 februari

Zaterdag 18 februari om 11.11 uur start de aftrap naar Carnaval 2023

met de Carnavalsviering in de Michaëlkerk. Na twee coronajaren waarin niets mogelijk was, is het nu eindelijk zover om Carnaval te vieren zoals we dat gewend zijn. En volgens goed gebruik beginnen de Teugelders van Ganzendonck de vier dolle dwaze dagen met de Carnavalsviering, de 23e dit keer. Uiteraard is Pastoor Geoffrey present, want zonder Pastoor geen Carnavalsviering. Er is een nieuw blaasorkest, namelijk het ‘LUUKSE Kapelleke’. Natuurlijk is ons topkoor ‘Zingiz’ van de partij, om hun eigentijdse meezingliedjes aan ons ten gehore te brengen. En niet te vergeten het ‘Sint Antonius Gilde’.


Zeer zeker wonen de hoofdrolspelers van Carnaval 2023 deze viering bij. Prins LUUK XLIX ( Dave v.d. Burgt), Prinses Chantal en natuurlijk de Jeugdhoogheden Prins Luukske XXXVI ( Jay Rooijakkers), Prinses Lynn ( Lynn v Lieshout), hun gevolgen en de Dansmariekes. Ook Boer Janus (Arian de Groot) en Boerin Diel (Esther v Stiphout) met hun Boerenbeveiliging, zullen aanwezig zijn om er samen met alle Ganzendonckers en Ganzendonckerinnekes een muzikale en sfeervolle Carnavalsviering van te maken.

De commissie heeft er zin in, en ziet u graag in grote getalen op zaterdag 18 februari om 11.11 uur in de Michaëlkerk in Beek.

Want we zetten ‘Di jaor un tandje d′r bij’!

De Carnavalsvieringcommissie.