Carnavalsavond in de Regt

Zijne Doorluchtige Hoogheid Prins Luuk de 50ste en zijn gevolg hebben op woensdagavond 7 februari een bezoek gebracht aan Woonzorgcentrum de Regt, waar voor de bewoners de jaarlijkse Carnavalsavond werd gehouden.

In een bomvolle Gasterij werd iedereen van harte welkom geheten door spreekstalmeester Twan Smits. Hij was het ook die bekend maakte dat Ad en Ai van de Putten deze Carnaval als Prins en Prinses de scepter zullen zwaaien over de Regt.

Voor Prins Luuk de 50ste was het een grote verrassing dat ook zijn moeder en broer aanwezig waren. De optredens deze avond waren van de Dansmariekes, De Drie Tenoren, Kuub, dansgroep KENDONSNOG, en Richard van Deursen met zijn zoon Mathijs.

Voor de muzikale omlijsting zorgden de Ekkermuzikanten. Zij kregen allemaal een onderscheiding omgehangen van Vrienden van de Regt.

Voor iedereen was er krentenbrood en een snackje, en kreeg elke bewoner van de Club van 100 twee consumptiebonnen aangeboden. Er werd volop meegezongen, gedanst en gehost, ’t was weer een skôn fist!