Bekendmaking Prins Luuk XLIX Teugelders van Ganzendonck gaat door

Ganzendonck – De bekendmaking van de nieuwe Prins Luuk XLIX en het boerenpaar zal op geheel ludieke manier toch doorgang vinden. De Dorpstuin in Beek en Donk zal aanstaande zaterdagmiddag 20 november omgetoverd worden tot openluchttheater ‘Luuxor’! Geheel volgens de richtlijnen zal het theater worden ingericht met voldoende lange tafels en zitplaatsen. Tevens zal er worden gezorgd voor een overkapping. Het programma start met het officiële aftreden van demissionair Prins Luuk XLVIII, waarna al snel de bekendmaking van het nu al meest besproken boerenpaar van Ganzendonck volgt. Daarna zal het programma langzaamaan ontpoppen naar het grote hoogtepunt: de bekendmaking van Prins Luuk XLIX!

Het belooft een middag te worden die we niet snel zullen gaan vergeten, want ook niemand minder dan Andy Marcellissen zal geheel in thema de lachers op de hand weten te krijgen. De middag wordt muzikaal en op carnavaleske manier begeleid door de feestmakers van De Biks Bent en DJ Adriaan.

Hierbij nog alle 11 aanwijzingen op een rijtje die leiden naar de onthulling van het grootste geheim van Ganzendonck: 1. Een echt familiemens 2. Is vaak bij de buren te vinden 3. Het is een agrariër in hart en nieren 4. Muziek is op het lijf geschreven 5. Is zelf van het mixen 6. Zij houdt wel van een fluitje 7. Dweilen is hem niet vreemd 8. Het is ginne ouwe 9. De 49e leidt mensen graag om de tuin 10. Het wordt definitief een knalfuif 11. Het is een vroege vogel.

Let op: Toegang tot de bekendmaking is alleen op uitnodiging. De Teugelders vragen de genodigden niet te vergeten je goede zin, CoronaCheck app en ID mee te nemen. Het uniek samengestelde programma zal starten om 13.11 uur dus zorg dat je er op tijd bij bent, want dit wordt er één voor in de boeken!